Over MC4TEKST

MAUREEN VAN GOETHEM

MC4TEKST is opgericht door Maureen van Goethem. Zij is tekstschrijver, maar treedt tevens naar buiten onder de naam MC4DESIGN: grafisch vormgever en MC4WEB: webdesigner.

Wat doe je zoal? Het is een vraag die ik vaak hoor van andere ondernemers. En ja, ik doe veel en veel verschillende dingen. Maar dat zie ik niet als een nadeel. De breedte van mijn aanbod, maar ook de integratie van verschillende vakgebieden maken dat ik een brede kijk heb op mensen en hun onderneming. Moet het zakelijke en de kwaliteit de boventoon voeren, prima, is creativiteit en innovatie de drive, dan heb je aan mij ook een hele goede.

MC4TEKST ondersteunt klanten door middel van optimale service, flexibiliteit en kwaliteit. Hierbij wordt naar een eindproduct gewerkt waar klanten trots op zijn. Met een netwerk aan specialisten biedt MC4TEKST uw bedrijf alle disciplines onder één dak. Daardoor zijn de lijnen kort en het resultaat optimaal.

Nog meer over Maureen

Velen kennen Maureen van de zakelijke artikelen die zij schrijft voor onder andere De Stad Nijkerk, maar Van Goethem heeft meer in haar mars.

De loopbaan van Maureen van Goethem begon in de jaren negentig. Bij het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg werd zij (naast haar baan als directiesecretaresse) belast met de public relations en systeembeheer van het interne computernetwerk en volgde daarvoor diverse opleidingen.

Wat tussen het vertrek bij het museum en herintreden bij een nieuwe werkgever een hobby was, werd na het volgen van de opleiding ‘Webdesign’ in 2007 haar werk. ,,In maart 2007 begon ik als freelancer bij de BDU en mocht aan de slag bij De Stad Nijkerk. Een tijdje later vond ik het tijd om op eigen benen te staan en startte ik met mijn eigen bedrijf, MC4TEKST. Omdat ik meer wilde doen dan alleen teksten schrijven en redigeren kwamen daar ook MC4DESIGN en MC4WEB bij (MC staat voor Maureen Carmen, red.). Ik had tenslotte ook andere opleidingen en cursussen gevolgd en die variatie paste perfect.’’

[GROEI] MC4TEKST groeit op een natuurlijke manier. Zowel in klantenbestand als in diensten. Wat begon als tekstproductie en webdesign is in die tien jaar uitgebreid naar social media, fotografie, drukwerk, gevelreclame en eigenlijk alles wat men nodig heeft voor een eigen huisstijl. Vanaf de eerste dag is er een hoop veranderden krijgt Van Goethem opdrachten van veelal lokale ondernemers. Die afwisselende dagen vindt zij echt een toegevoegde waarde aan werken als ZZP’er. ,,De inhoud van de opdrachten en de bedrijven waar ik voor werk zijn heel verschillend. Soms is het korte termijn-werk en daar probeer ik op te schakelen. Als een klant snel iets nodig heeft dan is dat meestal wel te realiseren.’’

[FRAAI] Van Goethem heeft in al die jaren vele relaties opgebouwd. Gelukkig met de meeste relaties van heel lange duur. Zo heeft zij een aantal fraaie dingen meegemaakt, zoals ‘3871’ het magazine voor Hoevelaken, diverse seizoenskranten en de vele websites.

Klanten die al zaken met haar doen of zaken met haar hebben gedaan, spelen een grote rol in haar succes. ,,Als je iets moois achterlaat bij een klant in de vorm van een tekst, website, brochure, catalogus of zelfs promotieartikelen en Google 360, dan maakt dat indruk.’’

MC4TEKST levert alle diensten zelf. Soms schakelt zij andere lokale ondernemers in om een opdracht uit te voeren. Die samenwerkingen werpen vruchten af en leiden naar tevredenheid bij de klant. ,,Het klantcontact blijft altijd bij mij want voor mij staat iedere klant op nummer 1.’’